Too mutch relaxing day

Ledig ett par dagar från jobbet så jag passade såklart att åka till södertälje för att hälsa på min soulmate (syster) och min andra stora soulmate (min man) hade väldigt svårt för att sova efter en dispyt så jag fick inte mycket sömn inte men nu är det en ny dag igen och en mycket bra dag. Lyckan sprider sig i hela kroppen och det är nog det som håller mig vaken och lycklig. Jag har egentligen ingenting att vara ledsen eller sur över, jag tycks klaga på småting för ofta och när jag tänker efter så är det rätt onödigt, man tänker för mycket, filofiserar för mycket att man till slut får huvudvärk, nu har man släppt tankarna lite och jag mår genast bättre...jag säger bara, våga slappna av! Vi tjejer har en tendens att söka oss till för mycket kärlek, värme och uppmärksamhet när vi samtidigt märker att män inte funkar riktigt på samma sätt, de funkar ibland nästan lite tvärtom. Men jag har märkt att vi vet när de är upptagna med sitt, det är inte själviskt, vi tjejer borde lära sig lite av dom också, det är nyttigt. Men när man väl får det man vill så känner man sig som den lyckligaste tjejen i världen, de är alltid där till hundra %. När man släpper taget, slappnar av och bara är så tar allt helt plötsligt en helt annan vändning, ja allt kommer av sig självt. The main thing is that i'm happy so i can make everyone else happy!

Remember, stay healthy inside and out!



Ingen bra start på dagen

Ibland lyckas man hålla för hårt i de saker man älskar mest. jag har en tendens att hålla i saker för hårt så hårt att saker kan slinka ur en för att man själv har varit naiv. Nu har jag lärt mig. om man låter saker och ting sitta så lagom som möjligt så blir allt bra igen för det är verkligen inte hälsosamt att vara i sin egna värld där man dramatiserar saker och ting. jag har erkänt och accepterat att jag måste låta allt detta sitta lite löst igen, nu har tyngden lyfts från mina axlar, jag har fötterna på jorden, nu mår jag bra igen. Jag är lycklig igen och kärleken är lika stark igen <3

idagärdetfredag

fick nyligen ett sms från syster min. Hon är på väg hit och stannar över helgen, jag älskar quality time med min syster för varje gång vi umgås så blir vi mer som barn, vi skrattar kittlas dansar till hög musik och kör pranks med våra nära och kära. Det här är precis vad jag behöver denna helg, bara släppa loss och vara vi! Är fullkomligt utvilad också, gjorde en riktigt bra sallad så nu är jag sprängfulld med energi ;)

Ghettofab

Idag är det en relativt lugn dag, ska ringa boka frisörtid och sola lite jag börjar bli för blek! Har tänkt på lite småsaker medan jag fortfarande låg i sängen...Jag är ingen ghettobrud. i allafall inte längre. men ändå känner jag igen mig i många låttexter som skrivs av sveriges rappare. i min Iphone har jag laddat ner ett antal låtar som man kan se sig själv i och jag är ganska stolt att jag kan presentera en grupp som får kämpa några % hårdare i detta land. Låtarna är lite som poesi och terapi...

i think i'm a little bit of ghettofab anyways...

Hämtade ut mina älskade skor igår. min nya kärlek!




jag har glömt, ursäkta mig

Att blogga har jag märkt är inte riktigt min sak. Men har ändå kommit på hur kul det är att läsa gamla minnen och tankar! Idag bokade jag äntligen resa till Italien, förhoppningsvis kommer jag att resa många gånger iår, det behövs pga kylan som har krypitin i skinnet på mig. det enda som fattas nu till resan är en snygg klänning till bröllopet. man ska ju även tänka på att matcha in i miljön. Festen ska vara i Celle Ligure, Italienska rivieran så jag antar att man ska ha på sig något enkelt, romantiskt och kanske blommigt :)
Livet har pretty mutch varit the same sen sist jag bloggade här. Jobb jobb och åter jobb, mer jobb än innan i allafall. jag ska inte klaga det drar ju in money ;)
Nu ska jag kolla på Keeping up with the Kardashians. Rolig show att titta på när man inte har mycket för sig. Kim är nog den vackraste tjejen jag någonsin skådat!
Sleep Tight!