Hur skall man reagera?

Jag trvis med mitt jobb, i realy do, skulle absolut inte kunna tänka på annat just nu. med goa kollegor och en bra atmosfär ska man aldrig klaga över.

För en tid sen skickade jag en ansökan till Mist. har alltid varit intresserad av smink och skönhet sen tonåren, men alltid tyckt att det är sådant man håller vid sidan av jobb, så kanske man aldrig tröttnar. men kan detta intresse byggas upp till en karriär? vi får se framöver om detta tåls att tänka på. såg precis att utbildningen kostar över 60 000 kr. Fick äntligen ett svar, kommer få massa information postat hem. något ja måste visa syster, hon kommer defenitivt bli intresserad!

3 veckor kvar till förlovningen. Försöker fatta...om 3 veckor börjar vårt liv tillsammans, kan ej vänta!

Älskar dig min bamsebjörn -hjärta hjärta-



här e jaaa

hejhej suris

i'm a bad loser!

Åh irriterande dag alltså. det är bara att ladda om batteierna, rensa huvet och köra om på nytt! jag är en dålig förlorare! nu ska jag fixa till vattenpipa så jag kan lugna ner mig lite...







It's Pay Day



väldigt nöjd

Äsh

Orkar inte sitta hemma och ruttna i detta väder som faktiskt är helt ok i denna kyla. Betalat räkningar...Check! Fixat till mig...Check! Nu: Till Sandys och hälsa på Jowana. (jag är en riktig stammis) sen solning..me lajki!









Inte mer än helpless

Vad är mysigare än en tradionell frukost och iphonemusik en morgon som denna?...helt själv? ja mycket egentligen. Idag har jag på känn att denna dag kommer gå segt som bara den men det är bara att ta en timme i taget.

Sitter tillsammans med min frukost och försöker lista ut denna blogg, just nu ser den bara boring ut, min förra blogg var mycket lättare att förstå sig på, men jag får försäka klura ut hur man gör profilen gladare...jag vet inte hur man gör profilen mer personlig, inte alls! har letat och letat men gett upp idag.

Snart börjar mitt nya liv. Att lämna denna lilla stad känns lite bittersweet, hur kan jag vara så elak och lämna min uppväxtstad? kommer jag sakna stället? kommer jag känna mig hemma i storstaden? jag kommer såklart känna mig hemma med Robin när den dagen kommer men jag syftar mer på omgivningen. jag vet bara att jag kommer sakna många ansikten när det väl är dags för mig att starta det nya kapitlet. jag måste förbereda mig mer psykist även om det är en bit kvar, men jag måste vara modig denna gång och klippa navelsträngen som har ruttnat fast i allt detta. På ett sätt känner jag mig mer redo än någonsin..

jag elskar dej dockningstation...





Eftersom jag inte ännu vet hur man gör profilen personlig så är jag snäll och bjuder på en bild..




Changing my universe

Hemma från jobb och stök. Så skönt å bara sitta hemma och absolut göra ingenting!

Jag längtar så till den stora dagen. jag räknar ner timmar dagar och sekunder, snart är det VI. Allt har gått så snabbt men snart har vi varit tillsammans i 1 år älskade. hur kunde det vara möjligt för mig å hitta en så underbar man som dig. I'm a lucky girl! längtar så tills ja har en ring på fingret. jag e nöjd!

Ser fram emot detta. men ett problem är att jag fortfarande inte hittat en klänning till förovningen. jag vet inte ens vad jag vill ha? jag vill ha något enkelt men inte för enkelt, en festlig kläning men inte för mycket! fan så jobbigt.

nu ska jag koppla av och titta på Top Model, synd att den bara går varje månda :/



kort men rolig resa

För övrigt så hittade jag detta efter resans gång...brorsan och hans vän skulle införskaffa lite saker innan de reste iväg. Grattis på 28- års dagen bror och ha det så kul på resan hoppas du får mycket småfisk!

Men jag blev mindre sugen på fisk när jag såg detta i butik. vart är personalen!?



Nya modet....




Mer besök i fiskebutiker i framtiden, ja tack det var kul så länge det varade!

Tidigt. I min värld.

Sitter och dricker te och drömmer bort lite innan jag ska iväg och skjutsa bror och hans kompis till Arlanda

nej jag e nog inte avundsjuk medans han får avnjuta sol och 30 graders värme. mer ångest får man när man tittar ut i frostmörkret! inte lika avundsjuk när jag vet att dom bara ska fiska i oman. hade hellre avnjutit en coctail eller två, men lite intressant ska det bli och se vad dom fångar för småfisk, har hört att det inte är aborre i alla fall =)

Hoppas verkligen att E4 inte skapar kö idag, måste hinna til jobbet innan 14.00 stress!



Nyvaken? Näee
...