Energy

ush jag måste verkligen komma igång med träning och hälsa detta går inte! Nu har jag levt på denna månad på bara fettig mat. Jag kan se framför mig hur jag kommer se ut om några år....ett stort berg, en mount everest. Måste börja bygga upp muskler och få upp konditionen..som tur är så kan man hitta nyttig mat hur lätt som helst över nätet. alltid en bra start. Starten börjar imorgon i promise, så slut med godis chips och chokladtryffel! ska bli kul att skaffa in ny mat till skafferiet för att något jag aldrig tröttnar på är mat! :) och hörreni. Vatten är underskattat. vi har så fint vatten i norden men tråkigt att se hur många som livnär sig på läsk. big nono for me, här är det mineralvatten som gäller eller färsk juice, men visste ni att vitaminerna försvinner från juicen bara minuter efter att man pressat det, så det gäller att få i sig det snabbt! jag behöver iof inte gå ner så många kilon men jag vill ändå såklart måmycket bättre, jag är ju garanterat 40 på insidan, skämt åsido nu är det fokus som gäller!

Wish me luck för min nya hälsa

Tips för frukost:

 

Skaffa en stavmixer ( eller en vanlig mixer, går också bra) och mixa dina efna smoothies. Det är gott, fräscht och nyttigt och går att variera massor Smoothies görs på yoghurt och mjölk eller enbart mjölk. Ett tips är att ha frysta bär till smoothies i frysen, ex hallon, blåbär, jordgubbar. Eller frysta färdiga mangotärningar .

Pröva också att variera med olika frukter; t.ex  ex apelsin, grape, bananer. Banan gör att smoothien på t ex enbart mjölk blir fylligare. Man kan skiva bananer och frysa in (nej, de blir inte mörka o tråkiga utan behåller färgen!), bara att ta fram en näve när smoothiesuget sätter in!

Vill man ha en sötare smoothie är det bästa att ta en smaksatt yoghurt, ex vanilj eller honung. Men vill man ändå sockra, ta gärna fruktsocker.

 

puss å hej!

 

 

 

Nytt kapitel

Helt underbart det har varit varje dag hela veckan. har en ring på fingret. det känns konstigt men helt underbart!

här har ni lite bilder från förlovningen. Tack för presenterna å tårtan alla söta! <3













Tävling!



nu har mikaela på make up store fixat ihop en tävling. hoppas att det e min tur denna gång  :)
älskar deras produkter!

Oops i did it again

Dålig på att skriva inlägg. Tänker inte skälla på annat, har bara inte orkat :/ Bra reklam för min blogg va?

Nu är det bara två dagar kvar till den stora dagen, eller ja näst största alltså förlovningen. har fixat ihop allt. skor klänning smycken, smink på makeup store. naglar och frillan fixar bästa systern! Jag borde inte vara nervös eller orolig för något men jag är det tyvärr är bara rädd för att någor ska gå snett eller att något inte blir som man ville. men just nu tänker jag bara fokusera på det som kan bli bra och kommer att bli bra. Har en familj som är helt underbar, hur skulle jag ens kunna fungera utan dessa underbara varelser. Har bestämt att det endast är familjen som skall närvara vid förlovningen efterssom vi inte kommer ha så stort utrymme. Jag hoppas verkligen att alla förstår detta och inte tar illa upp! Nu ska jag plocka mina oplockade ögonbryn, men på något sätt tycker jag att det är charmigt med buskiga ögonbryn, eller inte för busiga utan bara sådär naturliga. Är glad i allafall att jag inte rakat bort allt som vissa gör och sen bara ritat ett streck över pannan, no class at all! sådär oviktiga ord hade jag på minnet idag....

Herrå

H&M har för övrigt skapat den finaste kollektionen hittills, man vill köpa allt!!



Vad är hett på hårfronten?

Något som jag själv tycker är fint hos oss tjejer är välvårdat hår. Ibland har jag själv mina dåliga hårdagar men det finns alltid enkla små tips för att hålla håret friskt! Duscha inte håret mer än en gång per vecka, om du tvättar håret mer så finns det stor risk att håret blir tort och livlöst.D et nya håret denna säsong är en mix av 50-talsikoner som marilyn monroe och 70 talets skönhetsdonnor som bianca jagger och verushka. För att ge håret glans, andvänd gärna en borste av äkta hår och silikondroppar i håret skadar inte då och då :) jag andvänder sjäv PHCs Silk serum for dry and damaged hair. Hur är det med färger denna säsong då? Jo nu handlar det om att man ska ta fram naturliga färger, som kastanjebrunt och chokladigt.


Denman Medium Cushion Brush med äkta hår hjälper dig att få fram glansen. 249:- eleven.se



SD

Jag förstår inte riktigt. En stureplansprofil och fd. modell ska hjälpa SD att växa. Jag förstår inte, hur då? ska en SEKRETERARE få SD att expandera sig? detta visar bara hur inkompetenta dessa partiledare är, de kan inte ens hitta sig kompetenta personer och som är allmänbilade, utan ja....de valde en modebloggerska! "– Jag vill gärna hjälpa till och vara med och få partiet att växa, säger den 20-åriga modebloggerskan"

"Hög Kompetens"

– Det är människor med väldigt blandade kompetenser som har sökt. Vi sökte väldigt brett. Många av de ansökningar som har kommit in har kommit från människor med väldigt hög kompetens, säger partiledaren Jimmie Åkesson. En av dem som anställts är Alexandra Brunell, 20, en modebloggerska och fotomodell som ofta syns runt krogarna på Stureplan. På sin blogg skriver hon om ”shopping, resor, mode skönhet, hälsa och party”. ”Här ventilerar jag mina åsikter och funderingar. Det kan handla om allt från vilka skor jag ska köpa, till vem som borde bli vår nästa statsminister”, skriver hon. Hon jobbar nu som Jimmie Åkessons sekreterare. Själv är hon förtegen om sin roll som Stureplansprofil.

 

Sedan när blev mode skönhet och shopping jämförbart med politik? Vart är sverige på väg?, detta är väldigt pinsamt måste jag säga och ibland skäms jag för att bo i ett land där inkompetens ibland är populärt, att skor är lika viktigt som politik. Jag skäms!

 


Mina tankar

Ja värst mycket tankar idag, onödiga tröttande tankar, jag hatar detta för när man tänker för mycket blir man genast trött och grinig. varför händer det så ofta att man tänker negativt? man borde inte få tänka så det borde finnas en spärr, som panikbroms i spårvagn eller tåg. Har ont i hela kroppen och funderar på att börja träna ryggen nu, det känns, kroppen säger ifrån men än står jag kvar som ett stort frågetecken och det är nog dags att göra något åt detta nu. Den stelheten jag har i nacken är nog vad en 80 årig tant har...förmodligen. Längtar redan till helgen, ska nog åka och besöka syrran @ södertälje, det ska bli riktigt skönt å komma bort från lillstaden förhoppningsvis är ja borta härifrån under en längre period snart, dags för ett nytt stadskapitel

Inväntar samtal från Hjärtat nu. Sen vipps i säng...läsa boken och somna som en stock. (bokstavligt talat)


I miss Flowers

Nu är det jul...igen. Snöar som bara den idag. men det var väntat att detta skulle ske. Vi kan inget göra för att stoppa detta! visst är det fint med snö, det är vackert. snöflingorna, snöänglarna och allt men jag tänker ej ljuga.
jag hatar kyla, vi araber är nog inte skapta för att bo i denna miljö. Nu är det BARA 8 månader kvar till värmen! Har gott med sovmorgon, har t om hunnit med bra frukost, väldigt ovanligt :) Nu är det dags för mig att skriva in mig på gym. det är dags å trimma kroppen lite har gått upp 2 kilo ojdå!, denna kropp kommer man inte ha kvar om man äter som jag gör.

Kom tillbaka sommar






Gud Ja

Hur ska jag börja idag? Idag har det varit en hektisk men bra dag. Gjorde bra ifrån mig på jobbet och idag möttes jag av riktigt trevliga människor. Man blir så glad av att omringas av positiva själar. Det e det jag behöver.

Fick även ett mysigt samtal från UNICEF. De ville tacka mig för de två åren jag har varit med och bidragit mer pengar till barn som har rättighet till skola mat och nöjen. Jag blev varm inombords! :) alla borde gå med! skänk allt från 50:- och uppåt!

En sak dock har regerat i mitt huvud idag. En sak som jag har växt upp med i hela mitt liv, det är min religion. En religion som alla missförstår sig på en religion som andra tar avstånd ifrån, men inte jag jag kan säga att jag har fått min kärlek därifrån med en mix av sund förnuft och moral. En sak som jag hatar är när någon ska klampa in och förstöra den kärleken och respekten jag har för religion i allmänhet. även om jag själv inte är insatt i det hela så måste man ändå visa respekt. All religon baseras på kärlek. Det är bara synd att med tiden så har mycket speglats till hat. Det gör mig ledsen, frustrerad och arg! Tyvärr så finns det onda människor överallt såväl som muslimer eller kristna judar eller icke religösa. Jag kommer alltid att tycka bra om min religion. Så är det. Slutdiskuterat och jag kommer inte låta någon få mig att tro något annat. Jag är glad att jag har blivit uppfostrad på det viset att aldrig tycka illa eller prata illa om en tro som en person har, spelar ingen roll vad.

Gladare nyheter igen. Äntligen hittat en klänning som ja köpte! :)

Scrollillola ner tack!




Fyy

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag enligt bloggtid!

Dels för att ingen fantasi har flödat i huvudet och dels för att jag har varit superupptagen de senaste dagarna.
Upptagen med att jobba, umgås med nära och kära, upptagen på att vara upptagen. Men dock vet jag inte om något har blivit gjort...något viktigt. Ibland känns det som att man bara betar av dag för dag bara för att, bara för att man ska behöva vara upptagen och "viktig". Hur kul är det för människan att göra ingenting egentligen? Inte så kul alls men är det roligare att låtsas göra mycket men inte få något viktigt gjort?

Tankarna har flödat som bara den denna vecka. Nervös inför förlovningen, känner stress i kroppen, för egentligen ingenting. Just nu känner jag ingenting. Jag tackar gud varje dag för att jag har min kille vid min sida som gör mig glad varenda gång vi ses. jag ska inte heller klaga jag har en underbar familj.

Detta är mina tankar idag, det var skönt att få ut det svart på vitt. Nu kan jag nog somna gott för ikväll, men först skall jag läsa denna underbara bok. Lyckan, kärleken och meningen med livet av Elizabeth Gilbert. Ja ikväll kommer jag nog sova extra gott.

Go natt mina X små antal läsare

Lillen